Παραδοσιακές Σιφνέικες γεύσεις
Εστιατόριο Λεμπέσης

Από το 1968 στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Αρτεμών "Λεμπέση" προσφέρουμε σε όλους τους επισκέπτες, χρησιμοποιώντας πάντα βιολογικά προϊόντα παραγωγής μας, παραδοσιακά φαγητά από τη Σίφνο και όχι μόνο, κάτω από την κλιματαριά της πλακόστρωτης αυλής.

Αρνί μαστέλο, καπαροσαλάτα, ρεβιθάδα στον ξυλόφουρνο, αμπελοφάσουλα με σκορδαλιά, μελόπιτα (παραδοσιακό γλυκό), είναι μόνο μερικά από τα σιφνέικα πιάτα μας. Συνδυάστε τα με κρασί δικής μας παραγωγής, από τα σταφύλια της κληματαριάς μας.

Επίσης την περίοδο του Πάσχα, μπορείτε να γευτείτε όλα τα παραδοσιακά εδέσματα, φτιαχμένα με μεράκι, με δικά μας βιολογικά προϊόντα. Το αναστάσιμο μενού του εστιατορίου μας είναι ονομαστό και περιλαμβάνει εξαιρετική μαγειρίτσα, το παραδοσιακό αρνάκι «μαστέλο» στο φούρνο ψημένο σε πήλινο σκεύος πάνω σε κληματόβεργες, σιφνέικη ξινομυζήθρα, κόκκινα αυγά, σαλάτα, σιφνέικο κρασί και μελόπιτα, ενώ όλες τις ημέρες της νηστείας προσφέρουμε θαλασσινά και λαδερά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά, σαλάτες και μεζέδες με δικά μας λαχανικά.

Σερβίρουμε
  • Πρωινό: 7.30 – 9.30 (στην αυλή του εστιατορίου)

  • Μεσημεριανό & βραδινό

Εκδηλώσεις

Ο χώρος του εστιατορίου διατίθεται για εκδηλώσεις. Η εσωτερική χωρητικότητά του είναι 160 άτομα.

Δείτε
το μενού μας
Φωτογραφίες
Από τους

πελάτες μας

Βρείτε μας
στο χάρτη